Sky Sports: Manchester United ziet bod van 100 miljoen euro geweigerd worden

Sky Sports: Manchester United ziet bod van 100 miljoen euro geweigerd worden

29-09-2020 20:27

Manchester United heeft zich opnieuw bij Borussia Dortmund gemeld voor Jadon Sancho. De Engelse club deed een bod van 100 miljoen euro, maar dat is van tafel geveegd.

Dat meldt Sky Sports. Begin augustus liet Dortmund weten niet meer mee te willen werken aan een transfer van Sancho, nadat er met Man United maar geen akkoord kon worden bereikt over een miljoenentransfer. Anderhalve maand later heeft de Engelse topclub het opnieuw geprobeerd, maar (vooralsnog) zonder resultaat: het bod van 100 miljoen euro is geweigerd.

Het is de vraag of Man United het hierbij laat of in de slotweek van de transferperiode een nieuwe poging gaat doen om Sancho op te halen bij Dortmund. Daar heeft de club nog zes dagen de tijd voor. Sancho en United waren maanden geleden al akkoord over een vijfjarig contract.

Ondertussen sijpelen er vanuit Spanje berichten door dat de Engelse club ook bezig is met Ousmane Dembélé van FC Barcelona. AS pakte uit met dat nieuws en even later bracht Mundo Deportivo het ook. De kans lijkt klein dat United beide spelers wil halen.