'Anderlecht heeft geen interesse in Dirar, Club Brugge weigert te betalen'

'Anderlecht heeft geen interesse in Dirar, Club Brugge weigert te betalen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 19:25di 29-09-2020 om 19:25

RSC Anderlecht is niet geïnteresseerd in de diensten van Nabil Dirar (Fenerbahçe). Club Brugge is dat wel, maar de landskampioen is niet bereid om een transfersom op te hoesten. Dat meldt de Turkse journalist Tâlha Arslan.

De 34-jarige Dirar wordt al enkele weken in verband gebracht met een terugkeer naar de Belgische competitie. Club Brugge was de topkandidaat om de Marokkaanse Belg binnen te halen, maar toen kwam het nieuws dat Anderlecht stokken in de wielen wou steken.

Dat laatste is echter uit de lucht gegrepen volgens Arslan: paars-wit is niet geïnteresseerd om Dirar over te nemen van Fenerbahçe. Club Brugge is dat wel, maar wil volgens de Turkse journalist geen transfersom ophoesten om hun ex-speler terug te halen naar België.

Dirar genoot zijn jeugdopleiding in ons land bij RWDM en Union. Via Diegem belandde hij bij KVC Westerlo, waar hij zijn eerste wedstrijden in de hoogste afdeling speelde. Nadien volgden vier seizoenen bij Club Brugge en versierde hij een toptransfer naar Monaco.

Dirar speelde vijf seizoenen in het Prinsdom, vooraleer hij in de winter van 2017 verhuisde naar de Turkse topclub Fenerbahce. Daar is hij ondertussen overbodig geworden. Dirar speelde vorig seizoen nog 28 competitiewedstrijden, maar tijdens de eerste drie matchen van dit seizoen sprokkelde hij geen enkele minuut.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws