OFFICIEEL: KV Oostende haalt jonge middenvelder weg bij Standard Luik

OFFICIEEL: KV Oostende haalt jonge middenvelder weg bij Standard Luik

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 17:48di 29-09-2020 om 17:48

Laatste update: dinsdag 29 september 2020 om 17:55di 29-09-2020 om 17:55

KV Oostende heeft zich versterkt met Evangelos Patoulidis. De 19-jarige middenvelder maakt de overstap van Standard en tekende een contract voor drie seizoenen met optie aan de Kust.

Patoulidis was de voorbije drie seizoenen aan de slag bij de Rouches, die hem wegplukten in de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. De Belg met Griekse roots was bij paars-wit één van de toptalenten van zijn generatie en stond als tiener op de radar van verschillende Europese topploegen.

Uiteindelijk belandt hij nu via Standard bij KV Oostende, waar ze heel gelukkig zijn met zijn komst. "Evangelos past in het profiel dat wij voor ogen hebben", vertelt CEO Gauthier Ganaye. "Een jonge speler met heel wat kwaliteiten en progressiemarge. Dat hij bij Standard geen kansen kreeg, wil niet noodzakelijk iets zeggen."

"Kijk maar naar de evolutie die Arthur Theate meemaakt bij ons", vervolgde Ganaye. "Bij ons krijgen jonge, talentvolle spelers volop kansen. Bovendien trainde Evangelos al een tweetal weken mee met de groep en toonde hij in die testperiode dat hij heel wat in zijn mars heeft. Wij geven hem de kans om zich hier helemaal te ontplooien, nu is het aan hem om die kans met beide handen te pakken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws