Er zit muziek in KV Oostende, dat blijft dromen: Het geloof groeit elke week

Er zit muziek in KV Oostende, dat blijft dromen: "Het geloof groeit elke week"

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 15:47di 29-09-2020 om 15:47

Voor dit seizoen werd KV Oostende gezien als een van de kanshebbers op degradatie. Maar kijk, we zijn zeven speeldagen ver en de Kustploeg staat zowaar in het linkerrijtje. "Het geloof groeit elke week", klinkt het bij Het Laatste Nieuws na het 2-2-gelijkspel tegen KRC Genk.

Op twee nipte nederlagen tegen revelaties Sporting Charleroi en Beerschot na, legde KVO tot nu toe een ongeslagen parcours af. Er zit muziek in de ploeg. "We grijpen het momentum - van elke wedstrijd proberen we te genieten, we zien wel waar we straks belanden", duidde trainer Alexandre Blessin.

Cameron McGeehan hield maandag een dubbel gevoel over aan de puntendeling in Genk. Hij scoorde al na drie minuten, maar lag nadien aan de basis van een tegentreffer vanop elf meter. "Als dit handspel is, dan zullen aanvallers weldra bewust de bal opwippen tegen de hand van de verdedigers", vindt McGeehan, die alles bij elkaar content was.

"Al bij al zijn we tevreden met het resultaat. We hebben een jonge ploeg, een nieuwe coach en een nieuw bestuur. Normaal gezien neemt dit wat tijd. Bij ons klikt alles vroeger dan verwacht ineen. Het geloof groeit elke week - natuurlijk houden we het klassement goed in de gaten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws