Zidane ontkent gebrek aan professionaliteit bij Hazard: Je kan zeggen wat je wil

Zidane ontkent gebrek aan professionaliteit bij Hazard: "Je kan zeggen wat je wil"

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 15:10di 29-09-2020 om 15:10

Eden Hazard heeft er geen al te best jaar opzitten bij Real Madrid. Een aanhoudende blessure gooide voor een groot deel roet in het eten en tot overmaat van ramp kreeg hij vorige week de Spaanse pers op zijn dak. Die verweten hem een gebrek aan toewijding te hebben, iets wat zijn coach Zinedine Zidane ontkent.

'Het probleem is niet zijn enkel. Het probleem is zijn gebrek aan toewijding tijdens de zomer.' Het zijn de harde woorden van AS-journalist Tomás Roncero. Zidane reageerde bij Marca op de vraag of Hazard inderdaad een gebrek aan professionaliteit heeft. "Dat denk ik niet. Je kunt zeggen wat je wil, maar hij wil spelen en hij heeft een groot probleem gehad dat hem al een hele tijd dwarszit", doelt Zidane wellicht op de aanslepende blessure van de Rode Duivel.

"Het seizoen is erg lang en hij wil bij zijn teamgenoten zijn", gaat Zidane verder. De Franse coach liet de deur voor Hazards debuut dit seizoen zelfs op een kier. "Hij is heel dichtbij. Hij bereidde zich goed voor en hij traint met de groep. Maar we weten dat hij tot nu toe nog niet veel getraind heeft. We zullen zien."

Dinsdag speelt Real Madrid, sowieso met Thibaut Courtois en misschien met Hazard, tegen Real Vallodolid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws