Update: 'Standard voelt hete adem van KAA Gent in strijd om Hance-Olsen'

Update: 'Standard voelt hete adem van KAA Gent in strijd om Hance-Olsen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 14:10di 29-09-2020 om 14:10

Laatste update: zondag 4 oktober 2020 om 13:37zo 04-10-2020 om 13:37

Bij Standard Luik zitten ze momenteel op schema. Met een vierde plaats in het klassement en nog de mogelijkheid om Europees voetbal te spelen, loopt het voorlopig op wieltjes. Toch vrezen de Rouches dat er de komende week nog sterkhouders zullen vertrekken. Daarom sleuren ze hard aan de mouw van de Noor Andreas Hance-Olsen.

De 23-jarige Hance-Olsen speelt bij Stabaek, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd al kapitein is. De polyvalente verdediger wordt meestal uitgespeeld in het centrum, maar kan ook op de flank uit de voeten. La Dernière Heure meldt dat het Standard menens is en dat de club zelfs al een bod heeft gestuurd naar zijn Noorse werkgever. Het gaat naar verluidt om een transfersom van om en nabij de 900.000 euro.

Standard anticipeert hiermee op mogelijke vertrekkers in de laatste week van de zomermercato. Zo worden Gojko Cimirot en Kostas Laifis in verband gebracht met een uitgaande transfer. Hance-Olsen zou dan ook al doublure van Zinho Vanheusden kunnen fungeren.

Update: Naast Standard heeft ook KAA Gent een gat te vullen in de verdediging. Dino Arslanagic is immers voor onbepaalde duur uit met een scheurtje aan de aanhechtingsspieren. De Buffalo's willen daarom op het laatste moment toeslaan op de transfermarkt. Volgens Het Laatste Nieuws richten ze hun pijlen dan ook op Hance-Olsen. Maandag eindigt de transferperiode voor alle Belgische clubs. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Standard nog nood aan een extra centrale verdediger?

Jazeker
74%
Ja, maar alleen als ze Europees voetbal halen
13%
Nee, niet nodig
13%
(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws