Proto over zijn relatie met Standard-aanhang: Natuurlijk niet aangenaam

Proto over zijn relatie met Standard-aanhang: "Natuurlijk niet aangenaam"

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 12:30di 29-09-2020 om 12:30

Silvio Proto was maandag te gast bij La TribuneDe ex-doelman van Anderlecht was niet bepaald populair bij de aanhang van rivaal Standard, maar hoopt de strijdbijl te begraven.

"Het maakt deel uit van het spel", geeft Proto aan. "Ik ben nooit naar Sclessin geweest om de mensen te provoceren. Maar ik kan me indenken dat mijn gedrag de spionkop van Standard op de zenuwen werkte. Als ik erop terugkijk, waren dat geweldige matchen voor een keeper. Ik heb ook geluk dat ik daar nooit een grote flater heb begaan."

Toch stoorde het Proto dat hij weinig populair was in Luik. "Beledigingen laten sporen na. We kunnen zeggen dat het ons niets doet, maar het is nooit aangenaam om zo'n dingen te horen. Maar het is gebeurd en ik wrijf niemand iets aan, het hoort erbij. Ik heb geen negatieve gevoelens voor de fans van Standard. Het was een mooie tijd", benadrukt Proto.

De inmiddels 37-jarige Proto ligt nog onder contract bij Lazio Roma, maar kampt met een armblessure. Het is niet duidelijk of hij nog aan de slag kan als doelman. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws