'Manchester United zat achter monsterbod op Fati, maar kwam paar dagen te laat'

'Manchester United zat achter monsterbod op Fati, maar kwam paar dagen te laat'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 09:15di 29-09-2020 om 09:15

Catalunya Ràdio heeft extra tekst en uitleg gegeven over het megabod dat FC Barcelona onlangs heeft ontvangen voor Ansu Fati. Manchester United blijkt achter het bod van 150 miljoen euro op het wonderkind (17) te zitten.

Marca pakte dit weekend uit met nieuws over de aanbieding, maar liet in het midden welke club achter Fati aan zat. Volgens Catalunya Ràdio heeft Manchester United geprobeerd om de transferclausule in zijn contract te activeren, maar waren The Mancunians net te laat. Barça heeft de kersvers Spaans international – ruim één jaar na zijn profdebuut – officieel overgeheveld naar de A-selectie, waardoor zijn afkoopsom is gestegen naar 400 miljoen euro.

Fati was zondagavond de grote man tijdens Barça's eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen: de Catalanen wonnen met 4-0 van Villarreal en Fati scoorde twee keer. Barcelona wil naar verluidt graag zijn tot 2024 doorlopende contract verlengen: waarschijnlijk komen de gesprekken pas op gang na 31 oktober, de achttiende verjaardag van Fati.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws