'Anderlecht dacht aan uitleenbeurt Dewaest, KRC Genk wil enkel definitief vertrek'

'Anderlecht dacht aan uitleenbeurt Dewaest, KRC Genk wil enkel definitief vertrek'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 07:30di 29-09-2020 om 07:30

RSC Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt. Nog voor het sluiten van de mercato wil het een nieuwe verdediger in huis halen. Daarvoor dacht het aan KRC Genk-speler Sébastien Dewaest. Die piste zit echter muurvast.

Volgens Het Laatste Nieuws toonde Anderlecht de voorbije dagen concrete interesse in Genk-speler Dewaest. De Brusselaars informeerden bij Genk, waar Dewaest in de B-kern zit naar een conflict met ex-trainer Hannes Wolf. Anderlecht probeerde de verdediger te huren, maar Genk denkt enkel aan een verkoop.

De piste-Dewaest zit daarvoor helemaal vast. Daarnaast kan Dewaest onder Jess Thorup mogelijk weer rekenen op een nieuwe kans, al heeft men bij Genk met Milos Degenek van Rode Ster Belgrado wel al een potentiële vervanger in het vizier.

Bij Anderlecht is de roep op een nieuwe verdediger na de fout van Derrick Luckassen tegen KAS Eupen enkel nog maar luider geworden. De kans dat er dan ook iets komt, is bijzonder groot. Door het afhaken van Dewaest zoekt sportief manager Peter Verbeke nog naar alternatieven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws