Defour traint mee bij KV Mechelen: 'Hij ziet prestatiegericht contract zitten'

Defour traint mee bij KV Mechelen: 'Hij ziet prestatiegericht contract zitten'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 07:14di 29-09-2020 om 07:14

KV Mechelen kon maandag trots aankondigen dat Steven Defour momenteel meetraint met de groep. Contractbesprekingen met de transfervrije middenvelder waren er nog niet, maar daar lijkt Defour wel op te hopen.

De inmiddels 32-jarige Defour zit na zijn vertrek bij Antwerp nog steeds zonder club. Defour maakte er nooit een geheim van dat hij ooit wilde terugkeren bij Malinwa. Dat kan deze zomer gebeuren. Volgens Het Laatste Nieuws staat Defour zeker open voor een terugkeer naar zijn jeugdclub.

Bij KV Mechelen gaf men al aan dat er nog geen contractbesprekingen waren met Defour. Hij mag nu meetrainen om zijn conditie te onderhouden en jonkies zoals Aster Vranckx te helpen. Toch sluit Malinwa niets uit. Al is het nog maar de vraag of KV Mechelen genoeg budget kan vrijmaken om Defour ook aan te trekken.

Defour zal alvast niet moeilijk doen over de salarisvoorwaarden. De middenvelder wil zijn carrière nog één keer relanceren en is bereid om een prestatiegericht contract tot het einde van het seizoen te ondertekenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Defour een contract krijgen bij KVM?

(666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws