Kleindienst vond de nederlaag niet terecht: Dit verdienden we niet

Kleindienst vond de nederlaag niet terecht: "Dit verdienden we niet"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 23:15ma 28-09-2020 om 23:15

Tim Kleindienst beleefde een bewogen week afgelopen week. Hij scoorde zijn eerste offciële doelpunt in het shirt van KAA Gent tegen Dynamo Kiev, maar verloor wel twee keer na elkaar. Kleindienst vertelde aan Het Laatste Nieuws dat het anders had kunnen lopen.

Kleindienst zorgde voor de gelijkmaker tegen Dynamo Kiev afgelopen woensdag maar zag zijn ploeg wel de zege uit handen geven. Nu staan hij en zijn ploeg voor een aartsmoeilijke opdracht in Oekraïne, want ze moeten een 1-2 nederlaag ophalen.

Zondag verloor KAA Gent, met Kleindienst in de basis, tegen Oud Heverlee Leuven. Kleindienst scoorde met een subtiel hakje maar deed dat vanuit buitenspel, waardoor hij zijn eerste competitietreffer zag afgekeurd worden. Hij had nog enkele dingen te vertellen aan Het Laatste Nieuws na de nederlaag: "Het is niet makkelijk om hier te zitten na een nederlaag. We verdienden dit niet. Niet alleen slikten we de goals veel te makkelijk, we hadden ook de nodige pech. We raakten het doelkader drie keer", aldus de Duitser.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws