Vanden Borre maakt minuten met de U21 van RSC Anderlecht in U21-classico

28-09-2020 22:25
7

Op maandagavond stond de Classico tussen de U21 van RSC Anderlecht en U21 van Standard de Liège op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op Neerpede. Bij Anderlecht stonden enkele opvallende namen tussen de lijnen. Met onder meer Colassin, El Hadj, Vanden Borre en Amuzzu beschikte Anderlecht over heel wat spelers die ervaring hebben bij de hoofdmacht van Paars-Wit.

De wedstrijd leverde veel doelpunten op, maar Anderlecht trok aan het langste eind. De thuisploeg won met 3-2 van Standard de Liège.

Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Bij Paars-Wit waren De Wilde, El Hadj en Arnstad de doelpuntenmakers van dienst. Die laatste schilderde een vrije trap enig mooi in het doel. De beelden kan u hieronder bekijken.

Vanden Borre speelde 65 minuten, Colassin kwam 80 minuten in actie en Amuzzu werd na 85 minuten naar de kant gehaald.