De Decker blikt vooruit op het Champions League duel tegen Dynamo Kiev

De Decker blikt vooruit op het Champions League duel tegen Dynamo Kiev

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 21:25ma 28-09-2020 om 21:25

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 21:37ma 28-09-2020 om 21:37

Wim De Decker neemt het dinsdagavond op met zijn KAA Gent tegen Dynamo Kiev. De Buffalo's moeten een 1-2 achterstand ophalen om zich te kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De Decker blikte maandag op de personcferentie vooruit op het aankomende duel.

De Decker opende met het verklaren waarom kapitein Vadis Odjidja niet mee op het vliegtuig stapte: "Onze kapitein ondervindt nog last aan de kuit. Het is een kwestie van dagen vooraleer hij wedstrijdfit is, maar morgen komt dus te vroeg voor hem."

Dynamo Kiev vormde een sterk geheel vorige week woensdag en dat zag ook T1 Wim De Decker: "We zagen al in de heenwedstrijd dat Dynamo kwaliteiten heeft, maar we weten ook hoe we met hen moeten omgaan. We hebben een plan klaar. Mentaal zijn we er klaar voor. Champions League is een droom voor de hele club, voor ons én voor de supporters. We gaan er alles doen om die droom te beleven. Met een gelijkspel zijn we niet tevreden. We komen naar hier om door te stoten, al is dat geen evidentie. Dynamo speelt in een laag blok en ze zullen hun voorsprong verdedigen. Wij moeten vooral snel spelen en beweging in ons spel brengen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan KAA Gent zich plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Ja
40%
Nee
60%
(50 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws