Antwerp neemt duidelijk standpunt in over ontslag van trainer Leko

Antwerp neemt duidelijk standpunt in over ontslag van trainer Leko

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 07:45di 29-09-2020 om 07:45

Antwerp kon dit seizoen nog niet helemaal overtuigen en staat voorlopig op een zesde plek in de stand. De supporters van Antwerp riepen al om een terugkeer van Laszlo Bölöni, maar Ivan Leko moet nog niet vrezen voor zijn job.

Voor general manager Sven Jaecques is het duidelijk, Leko moet niet vrezen voor zijn job bij Antwerp. "Nee. Zijn positie staat momenteel hoegenaamd níet ter discussie", klonk het bij Het Nieuwsblad.

Al beseft Jaecques ook dat het spel beter moet bij Antwerp. "Bepaalde delen van matchen zien we goede dingen, andere delen zeer slechte. Maar het belangrijkste is dat we in het algemeen progressie zien. Onder Leko wordt er professioneler gewerkt, de mentaliteit en de sfeer binnen de groep is rustiger en beter. We zijn nog niet waar we willen zijn, maar we zijn op weg", geeft hij aan.

In de wedstrijd tegen Eupen riepen de fans nochtans om Bölöni. "Ik begrijp dat fans op slechte momenten teruggrijpen naar mensen die hen succes hebben geschonken. Zeker op Antwerp, waar ‘helden uit het verleden’ nooit vergeten worden en na jaren nog steeds een staande ovatie krijgen", aldus Jaecques.

"Maar was het daarom ‘gepast’? Ik vind van niet. Maar we hoeven daar niet over te zeuren. Daar moet je tegen kunnen als je bij Antwerp bent", besluit de general manager van Antwerp.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws