Anderlecht-huurling Thelin hoorde nog niets van Malmö: Het is vreemd

Anderlecht-huurling Thelin hoorde nog niets van Malmö: "Het is vreemd"

28-09-2020 10:30
1

Met Isaac Kiese Thelin heeft RSC Anderlecht nog een spits op de loonlijst staan. De Zweed wordt momenteel verhuurd aan Malmö FF, waar Thelin hoopte te blijven. De Zweedse club heeft echter nog geen poging gedaan om Thelin langer te houden.

Thelin kon al overtuigen bij Malmö en leek goed op weg op langer te gaan blijven. De Zweedse club heeft echter nog niet laten weten wat de plannen met Thelin zijn. "Ik heb intussen al een maand niets gehoord", aldus de spits bij Aftonbladet.

"Het is gezien mijn prestaties toch vreemd dat ik nog geen voorstel gekregen heb. Ik had gedacht op zijn minst een aanwijzing te krijgen, maar het bleef stil. Ik voel me hier goed, maar het valt af te wachten. Het is moeilijk om te zeggen of je zal blijven of niet als je geen voorstel gekregen hebt", geeft hij aan.

Thelin kwam in 2020 21 keer uit voor Malmö. Daarin was hij goed voor tien doelpunten en drie assists. Thelin heeft nog een huurcontract tot eind december bij de Zweedse club. Malmö zal voor die datum moeten beslissen of het langer wil doorgaan met Thelin.