Mignolet (Club Brugge) kijkt uit naar Anderlecht: Altijd een mooie wedstrijd

Mignolet (Club Brugge) kijkt uit naar Anderlecht: "Altijd een mooie wedstrijd"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 09:45ma 28-09-2020 om 09:45

Simon Mignolet kon tegen Cercle Brugge de nul niet op het bord houden, maar Club Brugge trok wel een 2-1 overwinning over de streep. Volgende week komt RSC Anderlecht op bezoek, een duel waar de Rode Duivel toch wel in het bijzonder naar uitkijkt.

Komende vrijdag kent Club Brugge haar tegenstanders in de Champions League, maar nadien gaat de focus volledig naar Anderlecht. "We kijken allemaal uit naar de loting, maar het is toch vooral de match tegen Anderlecht die op ons bord ligt", steekt Mignolet van wal in Het Laatste Nieuws.

"Altijd een mooie wedstrijd, los van het klassement. En nu nog meer dan vorig seizoen, bovendien met twee ploegen die willen voetballen. Hopelijk kunnen we de goeie lijn doortrekken en ook deze match winnen. Dan hebben we tussen de twee interlandbreaks gewoon gedaan wat we moesten doen", besluit de doelman van Club Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws