'Daar is de link tussen Sambi Lokonga en de fans van Anderlecht snel gelegd'

'Daar is de link tussen Sambi Lokonga en de fans van Anderlecht snel gelegd'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 09:15ma 28-09-2020 om 09:15

RSC Anderlecht won niet van KAS Eupen, maar de prestatie van Albert Sambi Lokonga deed wel het beste vermoeden voor de toekomst. Het Laatste Nieuws zag hoe de 20-jarige middenvelder eindelijk zijn eerste doelpunt maakte voor Anderlecht.

Sambi Lokonga is bijzonder populair bij het Anderlecht-publiek, dat viel afgelopen zondag nogmaals op: ''Just Can't Get Enough' van Depeche Mode was het eerste plaatje dat de dj oplegde na het laatste fluitsignaal. Dan is de link tussen de fans van Anderlecht en Albert Sambi Lokonga snel gelegd.'

'De middenvelder is een chouchou van het publiek. Als hij tegen de grond wordt gewerkt, is het protest net iets luider. Als hij de bal verliest, wordt er minder snel gefoeterd. Als hij scoort, gaan de decibels iets steviger de hoogte in', klinkt het.

'Dat laatste was gisteren voor het eerst te horen. Máár voor het eerst. In zijn 40ste match in 1A scoorde Sambi pas z'n eerste goal. Het is een balans die moeilijk te rijmen valt met het enorme talent van de middenvelder, die zelf ook wel beseft dat z'n rendement omhoog moet', besluit het dagblad.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Sambi Lokonga aan zijn statistieken werken?

Ja, het mag nog wat meer zijn
83%
Nee, hij doet het zeer goed
17%
(82 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws