Club Brugge denkt aan drietal versterkingen: Dat is het idee binnen de club

Club Brugge denkt aan drietal versterkingen: "Dat is het idee binnen de club"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 08:00ma 28-09-2020 om 08:00

Club Brugge won de derby tegen Cercle Brugge met 2-1, maar na de wedstrijd was er heel wat te doen om de niet toegekende strafschop voor de Vereniging. Philippe Clement kijkt enkel naar zijn eigen team en de trainer van Blauw-Zwart verwacht dat er nog een transferoffensiefje komt.

Club Brugge staat voor een interessante week. Vrijdag kent de landskampioen de tegenstanders in de Champions League, terwijl zondag RSC Anderlecht op bezoek komt. Die week wil Club Brugge naar verluidt kracht bijzetten met de komst van een drietal versterkingen. Dat is althans wat Het Nieuwsblad schrijft.

"Het idee binnen de club is dat er nog versterking bijkomt", zei Club Brugge-trainer Philippe Clement na de 2-1-zege tegen Cercle. "Ik veronderstel ook dat die er komt. We zijn ons er van bewust dat de deadline op 5 oktober ligt, maar ik kan alleen maar herhalen wat ik al tien weken herhaal: elke transfer hangt van drie partijen af."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Club Brugge nood aan versterking?

(907 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws