Antwerp heeft nood aan versterking: Een verdediger, wingers én een extra spits

Antwerp heeft nood aan versterking: "Een verdediger, wingers én een extra spits"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 07:00ma 28-09-2020 om 07:00

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 12:16ma 28-09-2020 om 12:16

Royal Antwerp FC heeft nog een week om voor inkomende transfers te zorgen. Achter de schermen werkt Luciano D’Onofrio naar verluidt aan enkele dossiers, maar de tijd begint nu toch wel te dringen. Dat vindt ook de trainer van Antwerp, Ivan Leko.

Komende vrijdag gaat Antwerp de trommel in voor de groepsfase van de Europa League. Om daar geen mal figuur te slaan, vindt de Kroaat dat zijn team nood heeft aan een kwaliteitsinjectie. "We need quality. Een voetballende verdediger, wingers, een extra aanvaller", is Leko duidelijk in Het Laatste Nieuws.

Lior Refaelov (34) vraagt ook nog wat tijd, ook de Israeliër beseft dat Antwerp nog niet helemaal op punt staat. "We need patience. Blijf ons steunen. Ook al is het resultaat er niet altijd. We zijn aan het groeien en dit is de manier waarop dat moet", besluit Refaelov, die tegen KV Kortrijk de matchwinnaar werd voor The Great Old.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Leko nood aan versterking bij Antwerp?

(775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws