Anderlecht grijpt in slot naast winst: Weer twee weggegeven punten

Anderlecht grijpt in slot naast winst: "Weer twee weggegeven punten"

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 18:30ma 28-09-2020 om 18:30

In het absolute slot moest Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge nog een doelpunt slikken tegen ex-ploeg KAS Eupen. De Brusselaars lieten daarmee dure punten liggen, dat weet ook Van Crombrugge.

"Dit zijn weer twee weggegeven punten", gaf Van Crombrugge aan bij Radio 1. "Wij hadden de wedstrijd onder controle. Op het einde weet je natuurlijk dat zij iets meer drang naar voor zouden tonen. Als je één doelpunt voor staat, is dat ‘tricky’. De manier waarop het gebeurde is zuur", aldus de doelman van Anderlecht.

Dat tegendoelpunt kwam er na een grote fout van Derrick Luckassen. Al wil Van Crombrugge de Nederlander niets kwalijk nemen. "Je moet aan hem (Luckassen, nvdr.) vragen wat er gebeurde. Maar ik wijs niemand met de vinger. Iedereen maakt fouten, ik incluis", klonk het.

Anderlecht leek nochtans op weg naar winst, al kon het ook maar één keer scoren. "Eupen speelde al weken als een solied blok met gevaar op de counter. Zo’n blok ontwrichten is moeilijk. Maar we gaan nog dergelijke wedstrijden hebben. We moeten dan uit een ander vat tappen. Dit zijn verloren punten. Wij moeten ervoor zorgen dat we die wel pakken", besloot Van Crombrugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws