Kompany: Zonder individuele fouten waren we niet in de problemen gekomen

Kompany: "Zonder individuele fouten waren we niet in de problemen gekomen"

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 21:45zo 27-09-2020 om 21:45

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd de drie punten te pakken. De Brusselaars leken lang op weg naar de winst, maar geven die achteraf toch uit handen tegen KAS Eupen. Achteraf stond een teleurgestelde coach Vincent Kompany de pers te woord.

Pas in het slot slikte Anderlecht nog een doelpunt na geklungel achterin van Derrick Luckassen. Een bijzonder dure fout die Anderlecht ook punten kostte."Eupen speelde echt goed in organisatie, maar zonder individuele fouten waren we niet in de problemen gekomen vandaag", was Kompany duidelijk bij Sporza.

Het is ook niet de eerste keer dit seizoen dat Anderlecht in het slot nog punten uit handen geeft. Dat gebeurde eerder ook tegen Moeskroen. "Dit is vervelend. Zo laat in de match een tegengoal slikken, is ook al vaker voorgekomen dit seizoen en dan laat je dure punten liggen", aldus Kompany.

"Toch blijf ik bij mijn standpunt dat de spelers alles gegeven hebben en moeilijke weken achter de rug hebben. Ik wil ze dus niet te hard aanpakken, maar ze weten allemaal dat ze beter kunnen", besloot de trainer van Anderlecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws