'Lazio denkt aan Braziliaanse Belg Pereira van ManU'

'Lazio denkt aan Braziliaanse Belg Pereira van ManU'

27-09-2020 19:25
1

Andreas Pereira kan zich opmaken voor een transfer naar de Italiaanse zon. Volgens het gerenommeerde medium La Gazetta dello Sport denkt Lazio immers aan de Belgische Braziliaan. Manchester United zou de middenvelder laten gaan, weliswaar op huurbasis.

Pereira speelt al sinds 2013 bij ManU, dat hem sindsdien wel twee keer uitleende aan het Spaanse Granada en Valancia. Bij zijn Engelse werkgever brak de 24-jarige Braziliaan, die ook beschikt over een Belgisch paspoort, nog niet echt door. Al kwam hij vorig seizoen wel in de helft van de partijen aan de aftrap.

Bij Lazio, dat zich zopas versterkte met Wesley Hoedt (ex-Antwerp), moet Pereira de aanvallende gelederen versterken. Coach Simone Inzaghi is namelijk nog op zoek naar een creatieve middenvelder. Naast Pereira duiken ook de namen van Julian Draxler en José Callejon op.

De Braziliaan heeft echter een streepje voor aangezien Lazio voor hem geen transfersom zou moeten betalen – hij wordt geleend – in tegenstelling tot Draxler waarvoor PSG nog een flink bedrag wil. Callejon, ex-ploegmaat van Dries Mertens bij Napoli, daarentegen is een vrije speler. Voor hem moet enkel een salaris van zo’n drie miljoen euro betaald worden.