Boze Gent-fans trekken richting bestuur, Louwagie reageert na protesten

Boze Gent-fans trekken richting bestuur, Louwagie reageert na protesten

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 14:03zo 27-09-2020 om 14:03

De supporters van KAA Gent waren niet te spreken over de prestatie tegen Oud-Heverlee Leuven afgelopen zaterdag. Na de wedstrijd gingen zij verhaal halen bij het bestuur van Gent. Manager Michel Louwagie moest de gemoederen bedaren.

De supporters van Gent trokken na de partij meteen richting bestuur en eisten uitleg voor de slechte seizoensstart. Onder andere het vroege ontslag van Jess Thorup werd bekritiseerd door de supporters. "Elke coach heeft een houdbaarheidsdatum", counterde Louwagie volgens Het Nieuwsblad.

"Wanneer je merkt dat de trainer zijn groep niet meer in de hand heeft, moet je ingrijpen. Zeker als er ook te vaak cruciale duels verloren gaan zoals eind vorig seizoen tegen Charleroi. Maar een trainersontslag is natuurlijk een beslissing van meerdere personen", gaf Louwagie aan.

Ook de tegenvallende resultaten en het competitieverlies tegen OH Leuven kwam aan bod. "We misten tegen OHL vier vaste waarden door blessures. Ik wil wel eens zien hoe de partij zou verlopen zijn als we er op twee hadden kunnen rekenen. We kunnen de spelers geen gebrek aan inzet verwijten: er was die bal op de lat en de paal. En ook nog eens een afgekeurde goal. Denk je dat ik zal slapen", vroeg Louwagie aan de Gent-supporters.

Uiteindelijk kon Louwagie de gemoederen wel bedaren en keerden de supporters van KAA Gent terug naar huis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws