Courtois onder de indruk: ‘Verschaeren is back!’

Courtois onder de indruk: ‘Verschaeren is back!’

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 10:45zo 27-09-2020 om 10:45

Zoek niet naar Yari Verschaeren in de opstelling bij Anderlecht. De youngster werd geveld door het coronavirus en zal er niet bij zijn tegen Eupen. Imke Courtois vindt dat een jammere zaak, Verschaeren speelde namelijk een puike partij afgelopen weekend.

Anderlecht begint stilletjes aan op toerental te komen, de recordkampioen won achtereenvolgens van Waasland-Beveren en Cercle Brugge. Dat zijn de mindere goden uit onze voetbalcompetitie, maar wel wedstrijden die Anderlecht vorig seizoen niet of maar met moeite wist te winnen. Courtois ziet alvast enkele uitblinkers de laatste weken.

‘Vooreerst: Verschaeren is back! Daar was ik het meest verheugd over’, blikt Courtois terug op de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. ‘Ik zag ook gewoon een consistenter Anderlecht de laatste weken, met ook een goede Doku en Nmecha. Ik zag ook al weer wat meer frivole acties, tegen Eupen wint Anderlecht dan ook wel gewoon’, aldus Courtois in De Zondag.

Bij winst pakt Anderlecht 9/9 en rukt het mogelijk op naar een tweede plek in de rangschikking. Courtois is zich er echter ook van bewust dat Anderlecht vooralsnog van een lastig programma gespaard is gebleven. ‘Tegen Club Brugge volgende week, dat pas echt een test.’

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Had Verschaeren al eerder een basisplek moeten krijgen dit seizoen?

(129 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws