Verstraete beseft dat het beter moet: Ik was niet de Birger die ik normaal ben

Verstraete beseft dat het beter moet: "Ik was niet de Birger die ik normaal ben"

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 09:55zo 27-09-2020 om 09:55

Vrijdagavond won Antwerp met 1-3 van KV Kortrijk, het mocht daarvoor de ingevallen Lior Refaelov bedanken. De Israeïler had een puike invalbeurt en trok zijn team over de streep. Wie ook mocht invallen was Birger Verstraete, de topaankoop gaf uitleg aan Het Laatste Nieuws omtrent de afgelopen weken. 

"Ik heb voor het eerst bij Antwerp het gevoel dat ik de ploeg iets kon bijbrengen" gaf de Belgische middenvelder te kennen. Verstraete was net verlost van zijn schorsing van drie speeldagen. Hij mocht invallen in de tweede helften hielp mee de wedstrijd kantelen in het voordeel van Antwerp. Iets wat hem duidelijk deugd deed.

Verstraete gaf kort uitleg over zijn komst naar Antwerp als nieuwe speler: "Ik heb niet mijn beste matchen achter de rug en da’s best frustrerend. Ik was niet de Birger die ik normaal ben. Ik voelde dat en dat neem je toch mee. Daarom ook dat ik nu zo blij ben. Ik ben kritisch voor mezelf, maar nu was het goed. Ook al kan het natuurlijk nog veel beter, we zijn op goede weg. Misschien leg ik mezelf iets te veel druk op? Het is aanpassen, in een nieuwe club. Daarom dat het zo’n deugd doet om te winnen en de match mee te doen kantelen. Ik was al eventjes op zoek naar dat gevoel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws