Supporters van KAA Gent gaan verhaal halen na het verlies tegen OHL

Supporters van KAA Gent gaan verhaal halen na het verlies tegen OHL

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 09:00zo 27-09-2020 om 09:00

Laatste update: zondag 27 september 2020 om 11:52zo 27-09-2020 om 11:52

Zaterdagavond verloor KAA Gent al zijn vijfde wedstrijd van het seizoen. Het ging de boot in met 2-3 tegen Oud Heverlee-Leuven, na opnieuw een matige partij. Voor de supporters is het geduld op en ze troepten samen aan de hoofdingang van de Ghelamco Arena om hun ongenoegen te betuigen. Michel Louwagie stond hen te woord, dat meldt Het laatste nieuws.

De supporters waren niet tevreden van de prestatie die ze zagen van hun ploeg tegen OHL. De buffalo's gingen wel goed van start maar kwamen voor de rust nog 0-2 achter. De spelers werden getrakteerd op een fluitconcert en wat boegeroep bij het ingaan van de rust. 

De komst van Laszlo Bölöni viel niet echt in goede aarde bij een deel van de supporters, gelukkig greep De Witte in. Nu kwamen enkele supporters naar de hoofdingang en vroegen ze om een gesprek met Michel Louwagie. Ze stelden het ontslag van Jess Thorup in vraag, en vroegen ook een verklaring voor de wanprestatie die zaterdagavond op de mat werd gelegd. Louwagie sprak met de supporters en kon de gemoederen uiteindelijk tot rust brengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws