OPSTELLING: Thorup plaatst drie nieuwe namen in basis van KRC Genk

OPSTELLING: Thorup plaatst drie nieuwe namen in basis van KRC Genk

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 19:35ma 28-09-2020 om 19:35

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 20:04ma 28-09-2020 om 20:04

KRC Genk heeft met Jess Thorup een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. KV Oostende komt op bezoek in de Luminus Arena op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League.

KRC Genk won vorige speeldag met 3-1 van KV Mechelen en heeft de weg naar boven al ingezet. Thorup neemt nu het stokje over van Olivieri en moet de Limburgers verder naar boven stuwen.

Bij de Limburgers krijgt Maarten Vandevoordt een basisplek nadat er Covid-19 werd vastgesteld bij doelman Dany Vukovic. Arteaga en Munoz verhuizen ook naar de bank, zij worden vervangen door Uronen en Cuesta. Voorin rekent Thorup ook op Onuachu, waardoor Dessers opnieuw op de bank begint. 

KV Oostende staat net boven tegenstander KRC Genk. De kustclub telt acht punten uit zes wedstrijden, dat is evenveel als KRC Genk. KVO heeft echter een beter doelpuntensaldo. Met een zes op zes zit KVO in een goede flow.

Bij Genk krijgen we geen Robbie D'Haese en Jack Hendry. Eerstgenoemde is nog steeds geblesseerd en raakte niet klaar voor de partij. Hendry begint op de bank.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat verwacht jij van de wedstrijd?

Winst KRC Genk
68%
Winst KV Oostende
12%
Gelijkspel
19%
(149 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws