Real Madrid wint met 2-3 op Real Betis mede dankzij Courtois

26-09-2020 23:12
1

Real Madrid won zaterdagavond met 2-3 van Real Betis. De Spaanse landskampioen speelde gelijk op de openingsspeeldag en had dus iets recht te zetten. Thibaut Courtois lag aan de basis van de overwinning met enkel knappe saves.

Real Madrid kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij Fede Valverde. De middenvelder opende de score na een knappe actie van Karim Benzema. Enkele minuten voor het openingsdoelpunt hield Thibaut Courtois zijn netten schoon met een uitstekende save.

Na de 0-1 kwam Real Betis beter in de wedstrijd en moest Courtois zich dan toch gewonnen geven. Voor de rust stond het zelfs 2-1 voor Real Betis.
Real Madrid stelde na de pauze weer orde op zaken met de gelijkmaker, een eigen doelpunt van Emerson. Een rode kaart voor de thuisploeg zorgde voor nog meer overwicht van Real Madrid dat uiteindelijk toch het laken naar zich toe trok met een penaltydoelpunt van Sergio Ramos.