Raman en Schalke 04 kennen slechte start in Bundesliga

26-09-2020 23:05
2

Schalke 04 heeft zijn start gemist in het nieuwe seizoen van de Bundesliga. Het verloor ook zijn tweede wedstrijd van de nieuwe competitie en start zo met een 0 op 6. Benito Raman begon aan de aftrap maar kon weinig forceren en werd aan de rust vervangen. Zijn ploeg ging met 1-3 ten onder tegen Werder Bremen.

Schalke 04-Werder Bremen 1-3
Niclas Füllkrug was de grote man bij Werder, dat vorig seizoen op het nippertje aan degradatie was ontsnapt en de nieuwe jaargang had geopend met een ruime nederlaag tegen Hertha BSC. In Gelsenkirchen ging het een stuk voortvarender: bij rust stond het al 0-2 dankzij een intikker en een rake kopbal van Füllkrug. De aanvalsleider van Werder Bremen maakte na rust zijn hattrick vol vanaf de penaltystip: 0-3. Schalke moest met tien man verder nadat Ozan Kabak zijn tweede gele kaart kreeg, maar redde nog wel de 'eer' via Mark Uth. De club blijft wel onderaan de Bundesliga bungelen, met een doelsaldo van 1-11.