KV Mechelen wint met 2-0 van STVV

26-09-2020 20:09 Laatste update: 20:27
25

KV Mechelen wint voor de tweede keer dit seizoen en schuift zo op in het klassement. Malinwa versloeg Sint Truiden VV met 2-0, na twee doelpunten van de groeibriljant Aster Vranckx. Hierdoor komt KV Mechelen wat weg uit de achterste regionen, maar met een 7 op 21 kan Wouter Vrancken niet tevreden zijn met de start van zijn troepen. STVV blijft achter met 5 op 21.

De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd het creërde enkele kansen via Joachim Vandamme en Engvall maar scoren lukte niet voor KV Mechelen. Het was een intensieve eerste helft met veel tempo en harde duels. STVV was meer een toeschouwer in de eerste helft en kon geen enkele keer dreigen in de buurt van Gaetan Coucke.

De tweede helft bracht dan meer spektakel, na een uur voetballen bracht de jonge groeibriljant Aster Vranckx zijn ploeg op voorsprong. Nog geen vier minuten later kon diezelfde Vranckx de score verdubbelen. Zo werd de wedstrijd in vijf minuten in een definitieve plooi gelegd. STVV die een matige partij speelde kon daar weinig tegenover zetten. Enkel in de slotfase kwam STVV nog dreigen maar Coucke hield zijn netten schoon.

STVV kon nog maar éénmaal winnen dit seizoen en staat zo op twee na laatste met 5 punten op 7 wedstrijden. KV Mechelen die dankzij deze zege wat vooruit kan kijken en kan opklimmen in de stand, het heeft nu 7 op 21.