Trossard evenaart eigenaardig record van Cristiano Ronaldo in de Premier League

Trossard evenaart eigenaardig record van Cristiano Ronaldo in de Premier League

26-09-2020 15:38 Laatste update: 15:51
4

Leandro Trossard heeft vandaag in de Premier League een eigenaardig record van Cristiano Ronaldo geëvenaard. Onze landgenoot was de pechvogel tijdens de match tussen zijn Brighton & Hove Albion en Manchester United (2-3). Trossard trof maar liefst drie keer het doelhout.

De 25-jarige ex-Genkenaar is daarmee de eerste speler sinds Ronaldo die drie keer het doelhout treft in dezelfde wedstrijd. In de eerste helft raakte hij zowel de linkse als de rechtse paal. Op het einde van de wedstrijd belandde een poging van Trossard ook nog eens op de deklat.

Brighton leek tegen United op weg naar een knap resultaat, maar de ploeg van Trossard trof in totaal vijf keer het kader. Maupay bracht de thuisploeg op voorsprong, maar maar Maguire maakte meteen nadien gelijk. Na de pauze leek Rashford de bezoekers naar de zege te schieten.

In de slotfase van de wedstrijd Brighton alsnog gelijk via March, maar dat was niet genoeg voor puntje. In de toegevoegde tijd kreed United nog een penalty en die werd omgezet voor Fernandes.