Felle kritiek op Barça-coach Koeman: 'Ik ga zijn naam niet eens noemen'

Felle kritiek op Barça-coach Koeman: 'Ik ga zijn naam niet eens noemen'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 09:14za 26-09-2020 om 09:14

Real Betis-speler Joaquín Sánchez heeft geen goed woord over voor Ronald Koeman. De twee werkten met elkaar samen toen Koeman voor de groep stond bij Valencia, maar ze konden niet met elkaar door één deur.

"Ik ga zijn naam niet eens noemen", geeft Joaquín aan in gesprek met The Daily Mail. De Betis-speler zegt dat hij in zijn periode bij Valencia het plezier in het voetballen verloor door Koeman. "Eerlijk: hij deed helemaal niets voor me. We weten allemaal wel hoe het afgelopen is. Dat zijn tijden waar je doorheen moet. Ik heb ervan geleerd, maar het was niet goed", doelt hij op de aanpak van Koeman.

Koeman zou met meerdere Valencia-spelers niet overweg kunnen. De Nederlander stond uiteindelijk zes maanden voor de groep in het Estadio Mestalla. "Ik had het heel zwaar in die periode", geeft Joaquín toe. "Ik zat in de kleedkamer waar de spelers zaten die niet bij de rest van de selectie mochten zitten. Elke ochtend was het gespannen. Wanneer je uit je bed stapt en geen zin hebt om naar de club te gaan, zegt dat alles. Dat was helemaal niets", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws