Moeder De Ketelaere krijgt ongewenste bezoekjes: Soms vervelend

Moeder De Ketelaere krijgt ongewenste bezoekjes: "Soms vervelend"

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 08:30za 26-09-2020 om 08:30

Charles De Ketelaere was vorig seizoen al een revelatie bij Club Brugge. De negentienjarige middenvelder is goed op weg om er sterkhouder te worden. Hij woont bovendien amper 500 meter van het stadion, maar dat is volgens zijn moeder Isabelle De Cuyper niet altijd een voordeel...

"Velen weten Charles wonen en dat is soms vervelend", geeft ze aan bij Het Laatste Nieuws. "Af en toe bellen ze aan. Om vervolgens meteen weg te lopen of om door de parlofoon te vragen of ze een foto met hem mogen. Niet alleen meisjes, hoor. Ook jongens en volwassenen. Soms zeg ik dat Charles niet thuis is. 'Maar zijn auto staat er toch?' (lachje) 'Ja, want hij is gaan lopen.'"

"Dat krijg je zeker, als je op 500 meter van het stadion woont?", gaat ze verder. "Dan liggen er brieven in je bus, met een foto van Charles, een enveloppe én een postzegel in, om te laten signeren. Of krijg je zakjes met een shirt en een stift in. (glimlacht) Soms zelfs met een fles cava bij - da's niet slecht."

De Ketelaere komt uit een echte Club-familie. "Ik ben al lang supporter van Club. Maar als je zoon er ineens tussen loopt, kijk je héél anders naar die match. Vroeger zat ik onbezorgd in de tribune of voor mijn televisie. Nu hoop ik dat er niets gebeurt. Dat hij oké is, als de camera hard inzoomt op een tackle of een tik tegen z'n hoofd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws