Refaelov: Er staat nergens in mijn contract dat ik altijd moet starten

Refaelov: "Er staat nergens in mijn contract dat ik altijd moet starten"

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 08:15za 26-09-2020 om 08:15

Lior Refaelov moest vrijdag op de bank starten bij Antwerp, maar had als invaller een voet in drie doelpunten. Na de match reageerde Refaelov rustig. Hij heeft begrip voor de beslissing van coach Ivan Leko. 

"Het is nog een erg lang seizoen, ik wil hier geen drama van maken", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "En geef toe, het belangrijkste is toch dat ik mee de match help beslissen, niet? Trouwens, er staat nergens in mijn contract dat ik altijd moet starten."

KV Kortrijk is een tegenstander die hem duidelijk ligt. "Ik zou hier elke week willen spelen, want ik scoorde hier de laatste matchen altijd. Dit was een mooie. De wind was heel sterk, het was eigenlijk iets te ver om te schieten zoals ik normaal zou doen. Ik maakte gebruik van de wind. Na m’n goal liep ik naar Rudi (Cossey, assisstent-coach van Antwerp, red.) omdat hij vlak voor m’n invalbeurt zei dat ik de winning goal zou maken."

Door de zege kan Antwerp klimmen in het klassement. "Deze zege doet deugd. We moeten blijven focussen op ons voetbal. Opbouwen, niet zomaar wild wegtrappen. Er is nog wat kwaliteit nodig om dat beter te doen. Anderzijds vraag ik ook geduld aan de fans. Blijf ons steunen, ook al is het resultaat er niet altijd. De club is aan het groeien en dit is de manier waarop dat moet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws