'Cercle Brugge krijgt stevige concurrentie in strijd om handtekening Hauge'

'Cercle Brugge krijgt stevige concurrentie in strijd om handtekening Hauge'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 23:45vr 25-09-2020 om 23:45

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 23:49vr 25-09-2020 om 23:49

Cercle Brugge krijgt stevige concurrentie in de strijd om de handtekening van het Noorse talent Jens Petter Hauge. De aanvaller staat al langer op de radar bij clubs zoals Heerenveen en Cercle, maar na zijn uitstekende optreden tegen AC Milan van afgelopen donderdag heeft ook de Italiaanse club interesse.

Dat meldt Sky Sports Italia. Milan is helemaal overtuigd van Hauge na de wedstrijd tegen Bodo/Glimt van afgelopen donderdag (3-2). Het Noorse talent maakte een doelpunt en gaf een assist. De Italiaanse club is inmiddels in gesprek met Hauge en Bodo/Glimt, verwacht wordt dat I Rossoneri snel een eerste bod uit gaan brengen. Milan hoopt Hauge binnen binnen 48 uur te presenteren.

Een tegenvaller voor Cercle Brugge, dat al een tijdje in verband wordt gebracht met de Noor. Hauge lijkt zo langzamerhand onhaalbaar te worden voor Groen-Zwart. Naar verluidt is de vraagprijs van Bodo/Glimt na de wedstrijd van donderdag omhoog gegaan en zijn er naast AC Milan andere clubs die hem in de gaten houden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws