OFFICIEEL: Ontslagen pion Anderlecht vindt onderdak bij Rode Duivels

OFFICIEEL: Ontslagen pion Anderlecht vindt onderdak bij Rode Duivels

25-09-2020 21:25 Laatste update: 02-10-2020 14:00
14

RSC Anderlecht laat weer een pion binnen de staf vertrekken. Clubdokter Kristof Sas heeft in onderling overleg afscheid genomen van paars-wit, dat laat Het Laatste Nieuws weten.

Anderlecht is aan het hervormen. ‘Kristof Sas is niet langer de clubdokter van Anderlecht. Beide partijen hebben in onderling overleg afscheid genomen. Het vertrek van Sas, die ook een verleden bij Club Brugge heeft, kadert in de hervormingen van Anderlecht binnen het medische departement. Het is de bedoeling dat de club nog een vervanger aantrekt, maar over wie dat zou kunnen worden, is nog niks bekend’, klinkt het.

De timing van het afscheid is opvallend nu dat er verschillende coronagevallen in de selectie van paars-wit zit. Ondertussen hebben acht spelers positief getest op Covid-19. Sas combineerde zijn taken bij Anderlecht met een functie als spoedarts het AZ Glorieux-ziekenhuis in Ronse. Sas zelf heeft nog niet gereageerd op het afscheid bij Anderlecht.

Update: Kristof Sas gaat aan de slag bij de Rode Duivels. De dokter ging in onderling overleg uiteen met RSC Anderlecht, maar vindt aldus meteen een nieuwe uitdaging bij de Belgische nationale ploeg.