OFFICIEEL: KAA Gent neemt na zeven seizoenen afscheid van clubicoon

OFFICIEEL: KAA Gent neemt na zeven seizoenen afscheid van clubicoon

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 21:12vr 25-09-2020 om 21:12

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 21:14vr 25-09-2020 om 21:14

Clubicoon Nana Asare verlaat KAA Gent na zeven seizoenen. Club en speler gaan in onderling overleg uit elkaar, dat laten de Buffalo’s op de webstek weten.

Asare stond sinds 2013 onder contract bij KAA Gent. ‘Nana Asare verlaat KAA Gent in onderling overleg na 7 seizoenen en 272 matchen voor de Buffalo's. Asare tekende in 2013 een contract bij de Buffalo's nadat hij zijn eerste stappen zette in het profvoetbal bij Feyenoord, Antwerp en KV Mechelen. Al snel groeide hij uit tot een baken van rust in de ploeg. In seizoen 2014-2015 veroverde hij mee als basisspeler de allereerste titel voor KAA Gent. Nadien speelde hij mee in de schitterende Champions League- en Europa League-campagnes in de daaropvolgende seizoenen.’

KAA Gent bedankt 'leider' Asare. ‘Nana Asare was het prototype van de stille leider. Iemand die niet met woorden leiding gaf, maar zijn daden voor zich liet spreken. Ook voor de jonge Afrikaanse spelers in de kleedkamer was hij belangrijk als raadgever en klankbord. Zelf liet hij zich leiden door zijn geloof. Bij Nana lag voor elke wedstrijd, naast de kapiteinsband, ook zijn Bijbel op zijn wedstrijdshirt. Gezien zijn fantastische staat van dienst, zijn jarenlange inzet en zijn successen bij de club, zal Nana uiteraard ook gehuldigd worden bij één van de komende wedstrijden. In naam van de hele club en alle supporters: Nana, all the best for the future and thank you for your incredible service!’, klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede keuze van KAA Gent?

(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws