De Decker geeft update over blessures Chakvetadze, Yaremchuk en Kums

De Decker geeft update over blessures Chakvetadze, Yaremchuk en Kums

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 23:14vr 25-09-2020 om 23:14

Veel blessureleed bij KAA Gent. Coach Wim De Decker selecteerde Roman Yaremchuk voor de wedstrijd tegen OH Leuven, maar Chakvetadze en Kums zijn er niet bij. Tegenover Het Nieuwsblad geeft De Decker een update.

Uiteindelijk was Yaremchuk fit genoeg om de selectie te halen tegen OHL. “Roman ondergaat deze middag nog een nieuwe scan en het resultaat daarvan zal ons hopelijk wijzer maken. Depoitre voelt zich beter en vertoont een gunstige evolutie. Bij Chakvetadze is die er ook. Hij doet er ook alles aan om er bij te zijn.”

Vadis mist nog ritme en voor Kums komt OHL te vroeg. “Odjidja wil en zal er alles aan doen om er bij te zijn maar hij mist duidelijk ook ritme na de voorbije weken. Kums ondervindt nog de nodige hinder. Een spierblessure heeft nu eenmaal tijd nodig en we bekijken het dan ook dag per dag.”

“Maar voor hem komt de partij tegen OH Leuven toch net te vroeg. Onze kern heeft natuurlijk wel op elke positie een dubbele bezetting en daar moeten we nu ook dan maar gebruik van maken. Maar wanneer je als team aan 100% wil raken, heb je die concurrentie nodig om elkaar beter te maken.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws