Dury blijft bij tactiek Zulte Waregem: “Ik ben trots op onze filosofie”

Dury blijft bij tactiek Zulte Waregem: “Ik ben trots op onze filosofie”

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 22:46vr 25-09-2020 om 22:46

Zulte Waregem heeft zes punten uit zes wedstrijden en kampt met een nul op zes. Coach Francky Dury zal zijn tactiek echter niet aanpassen, dat laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

Dury is nog steeds fier op zijn tactiek. “Ik ben trots op onze filosofie. Ze maakt deel uit van onze identiteit en we hebben er mooie resultaten mee behaald”, citeert Het Nieuwsblad. “Anderzijds is het natuurlijk wel zo dat je misschien eens een stukje realisme moet integreren in die filosofie. Het is geen schande om eens minder de bal te hebben, of om een overtreding meer te maken.”

Zulte moet zich herpakken tegen Standard. “Anders kunnen we geen resultaat halen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een goede match speelt, twee keer tegen de paal trapt en toch verliest. Dan zouden we pech hebben, maar dan zou ik wel zeker zijn dat we uit deze spiraal kunnen geraken. Het ergste dat ons kan overkomen is dat we opnieuw een wedstrijd spelen zoals tegen Club Brugge. Maar ik heb er alle hoop op dat we op de afspraak zullen zijn.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Dury hier gelijk?

(50 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws