Feestje Charleroi-fans én Bayat blijft niet zonder gevolgen: “Sanctieprocedure”

Feestje Charleroi-fans én Bayat blijft niet zonder gevolgen: “Sanctieprocedure”

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 20:12vr 25-09-2020 om 20:12

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 20:13vr 25-09-2020 om 20:13

Een opvallend beeld na de Europese kwalificatie van Sporting Charleroi tegen Partizan Belgrado. Ondanks de coronamaatregelen hielden de supporters een feestje. Er komt mogelijk een straf aan.

Mehdi Bayat zag geen problemen met de supporters die aan het vieren waren na de overwinning van Charleroi. De voetbalcel van Binnenlandse Zaken denkt daar echter anders over. De veiligheid van de aanwezigen kwam in het gedrang omdat de afstandsregels niet werden gerespecteerd. Ook droeg lang niet iedereen een mondmasker. Het is nog niet geweten of ook Bayat een straf wacht, dat meldt Het Nieuwsblad.

“Er is nu een overleg ingepland komende week tussen de Voetbalcel enerzijds en de politie van Charleroi en clubleden van Sporting Charleroi anderzijds. De Voetbalcel zal daarnaast ook de administratieve sanctieprocedure opstarten (die kan resulteren in een administratieve geldboete en/of een stadionverbod) naar aanleiding van elk proces-verbaal opgesteld door de desbetreffende politiezone wegens schending van de Voetbalwet”, laat Charlotte Van de Velde van de Algemene Directie Veiligheid en Preventie van de FOD Binnenlandse Zaken weten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Même à l'extérieur du Mambourg vous restez les meilleurs supporters ! 😍🏆WE ARE CHARLEROI ✌🏽 #RCSC #UEFA #CHAPAR

Een bericht gedeeld door Royal Charleroi Sporting Club (@rcsc.officiel) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij dat er straffen moeten worden gegeven?

(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws