Anderlecht kan Dimata toch kwijtraken: 'AS Roma en Fulham tonen interesse'

Anderlecht kan Dimata toch kwijtraken: 'AS Roma en Fulham tonen interesse'

25-09-2020 19:11
21

RSC Anderlecht kan deze zomer toch nog afscheid nemen van Landry Dimata. De spits werd al gelinkt aan Dijon, maar weigerde zelf die transfer. Nu tonen ook AS Roma en Fulham interesse.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb heeft de Italiaanse club al contact gezocht met Dimata om de spits over te nemen van Anderlecht. Ook paars-wit zou niet weigerachtig staan tegenover een vertrek. Het accepteerde naar verluidt eerder al een bod van Dijon, maar Dimata zelf zag dat niet zitten.

Bij AS Roma moet Dimata de back-up worden van Edin Dzeko, die incontournable is bij de Romeinen. Naast AS Roma zou ook Fulham de spits van dichtbij opvolgen. Bij de Londenaren zou hij dan weer de back-up kunnen worden van Aleksandar Mitrovic, die eerder uitkwam voor RSC Anderlecht.

De 23-jarige Dimata vierde na meer dan een jaar blessureleed dit seizoen zijn comeback bij Anderlecht. Hij wist twee keer te scoren in vijf partijen en werd zelfs opgeroepen voor de Rode Duivels. Inmiddels lijkt hij zijn plek bij Anderlecht wel verloren te hebben aan Lukas Nmecha.