'Zulte Waregem haalt verdedigende versterking weg bij Olympique Marseille'

'Zulte Waregem haalt verdedigende versterking weg bij Olympique Marseille'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 19:29vr 25-09-2020 om 19:29

Zulte Waregem staat op het punt om zich toch nog te versterken. Na de pandoering tegen Club Brugge heeft men besloten om defensief in te grijpen. De club haalt nu Abdallah Ali Mohamed weg bij Olympique Marseille.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Bij Essevee zag men zich na de pandoering tegen Club Brugge (0-6 verlies) genoodzaakt om nog versterking te halen voor de defensie. Die komt er nu in de vorm van Ali Mohamed, die momenteel nog uitkomt voor Olympique Marseille. Daar is de 21-jarige verdediger echter overbodig geworden en mag hij (tijdelijk) vertrekken.

Ali Mohamed, die al vijf keer actief was voor zijn thuisland Comoren, moet bij Essevee de vervanger worden van de gestopte Davy De fauw. Hij moet achterin de concurrentie aangaan met onder andere Daniel Opare.

Ali Mohamed was overigens nooit echt een factor bij Olympique Marseille. De jonge verdediger kwam er voornamelijk uit voor de B- en C-ploeg. Vorig seizoen speelde hij negen partijen in de National 2, het vierde niveau van Frankrijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws