Condom lacht geruchten over 'FC Qatar' bij KAS Eupen weg: Onzin!

Condom lacht geruchten over 'FC Qatar' bij KAS Eupen weg: "Onzin!"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 18:42vr 25-09-2020 om 18:42

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 18:43vr 25-09-2020 om 18:43

Volgens Eupen-directeur Jordi Condom krijgen we binnenkort dan toch geen 'FC Qatar' te zien bij KAS Eupen. De sportief directeur van de club lacht de geruchten over de plannen bij Eupen helemaal weg.

In het Waalse La Dernière Heure klonk het dat de eigenaren van Eupen een opvallend plan in gedachten hadden. Met de komst van het WK in Qatar in 2022 wilden de Qatarezen flink wat van hun landgenoten bij Eupen gaan stallen. Daar komt volgens Condom niets van in huis. "Ik heb het artikel ook gelezen, onzin", klinkt het fel bij Grenzecho.

"Dit doet me denken aan de mensen die nu nog steeds geloven dat de aarde niet rond is. De schrijver van het artikel plaatste zoiets zonder ook maar enige informatie te hebben. Hij kon me voor meer informatie gebeld hebben, bijvoorbeeld", aldus Condom.

Een 'FC Qatar' krijgen we dus niet te zien en is volgens Condom ook helemaal niet mogelijk bij Eupen. "Wat zouden we dan doen met alle spelers die nog een contract tot minstens 2023 hebben bij ons? Ze op straat zetten", vraagt hij zich af. Het Duitstalige Grenzecho meldt er wel nog bij dat we komende zomer drie tot vier spelers uit Qatar bij Eupen kunnen verwachten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws