Thorup legt keuze voor KRC Genk uit: “Het is een eer voor mij”

Thorup legt keuze voor KRC Genk uit: “Het is een eer voor mij”

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 16:28vr 25-09-2020 om 16:28

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 16:37vr 25-09-2020 om 16:37

Jess Thorup is officieel voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer van KRC Genk. De oefenmeester gaf een eerste persconferentie bij zijn nieuwe club. Nog niet zo lang geleden stond hij nog voor de groep van KAA Gent.

“Na mijn ontslag bij AA Gent had ik even tijd nodig voor mezelf en mijn familie, maar toen ik van de Genkse interesse hoorde stond ik meteen open voor een nieuw avontuur”, wordt Thorup geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Genk was meteen mijn prioriteit hoewel ik ook andere opties had. Ik heb niets dan goede dingen gehoord over deze club. Het jaar dat ze kampioen speelden was ik heel erg onder de indruk van hun manier van spelen en de manier waarop deze club werd geleid. Het is een eer voor mij om hier nu deel vanuit te mogen maken.”

Thorup ziet veel potentieel bij KRC Genk. “Ik wil vooral een omgeving creëren waarin spelers kunnen groeien. Het potentieel is groot, maar de jongens moeten tijd en ruimte krijgen om te groen en daar wil ik ze bij helpen.” Over KAA Gent wilde Thorup niets zeggen “Voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk. Al weet ik wel dat er op 24 oktober een belangrijk wedstrijd aankomt.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede keuze van Thorup?

(317 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws