Biebauw (36) maakt een nieuwe start bij Beerschot: Een ideaal huwelijk

Biebauw (36) maakt een nieuwe start bij Beerschot: "Een ideaal huwelijk"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 12:45vr 25-09-2020 om 12:45

Beerschot heeft Wouter Biebauw aangetrokken als nieuwe doelman. Voor Biebauw is het een nieuw begin na alle problemen bij SV Roeselare. Hij komt met ambitie naar het Kiel. 

"Nadat ik de voorbije weken zelf een paar visjes heb gesmeten, kwam alles in een stroomversnelling", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Voor mij werd het al snel duidelijk dat dit een ideaal huwelijk is. Bij Beerschot stap ik opnieuw in een positief verhaal. Ik kan me hier weer voor honderd procent bezighouden met het spelletje."

Biebauw wil titularis Mike Vanhamel het vuur aan de schenen leggen. "Ik droom ervan om nog een aantal wedstrijden in Eerste Klasse te spelen. Dat is mijn motivatie. Ik besef dat ik nu in de rol van underdog zit, maar ik zal vechten voor mijn plaats. Dat heb ik bij KV Mechelen en Oostende ook moeten doen. Daar leek het in het begin onmogelijk om eerste doelman te worden, toch heb ik ook daar mijn wedstrijdjes gespeeld."

Biebauw wil Vanhamel vooral scherp houden. "We kennen elkaar al goed, we stuurden regelmatig berichtjes via Instagram. In het verleden hebben we al vaak tegen elkaar gespeeld en er was altijd veel respect. De keeperswereld is een kleine wereld, hè. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking bij Beerschot in optimale omstandigheden zal verlopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws