Opvallend: Tottenham ontdekt fout bij Shkendija en laat doelen vervangen

Opvallend: Tottenham ontdekt fout bij Shkendija en laat doelen vervangen

25-09-2020 08:28
1

Een opmerkelijk verhaal uit Noord-Macedonië, waar Tottenham Hotspur het donderdagavond opnam tegen FK Shkendija in de voorrondes van de Europa League. De doelen moesten vervangen worden, omdat ze niet van het juiste formaat waren.

"Het was een grappige situatie, want mijn doelmannen vertelden me dat het doel te klein was", begint Mourinho op de persconferentie na de wedstrijd tegen Shkendija. "Toen ben ik zelf gaan kijken. De goal was inderdaad te klein. Onze doelmannen staan uren in de goal, ze hadden meteen door dat het doel niet het juiste formaat had."

Of het bewust was van de thuisploeg uit Noord-Macedonië is niet bekend, maar geholpen heeft het ze in ieder geval niet. "Ik ben geen keeper, maar als ik mijn arm strek dan weet ik de afstand (tot de lat, red.)", vervolgt Mourinho. "Ik had meteen door dat er iets niet goed was. We haalden de UEFA-officials erbij om ernaar te kijken en inderdaad: het doel was vijf centimeter te klein."

Toen de doelen eenmaal vervangen waren kon de wedstrijd tussen Shkendija en Spurs beginnen. De gasten uit Engeland gingen er uiteindelijk met een 1-3 overwinning vandoor, door doelpunten van Erik Lamela, Heung-min Son en Harry Kane.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie