Nieuwe middenvelder bij Anderlecht door blessure Trebel? ‘Niet uitgesloten’

Nieuwe middenvelder bij Anderlecht door blessure Trebel? ‘Niet uitgesloten’

25-09-2020 07:30 Laatste update: 20:45
79

Na twee zeges op een rij leek Vincent Kompany zijn ideale elftal gevonden te hebben bij RSC Anderlecht. Toch mag de T1 van paars-wit opnieuw puzzelen, want Adrien Trebel is komend weekend niet inzetbaar tegen KAS Eupen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Trebel sukkelt naar verluidt opnieuw met de knie, al zou het niks ernstigs zijn of iets uit het verleden. Tegen Cercle Brugge en Waasland-Beveren deed de driehoek met Albert Sambi-Lokonga, Trebel en Percy Tau het goed, maar tegen Eupen moet Kompany opnieuw sleutelen.

Michel Vlap is opnieuw beschikbaar, maar hij trainde een tijdje niet vanwege een positieve coronatest. Ook Peter Zulj is niet van de partij, de Oostenrijker vertoeft op dit moment in quarantaine. Verwacht wordt dat Marco Kana het Anderlecht-middenveld komt versterken.

Trebel moet de partij tegen Eupen laten passeren, maar Anderlecht hoopt de Fransman wel te recupereren voor de topper van volgende week tegen Club Brugge. Al wordt dat een twijfelgeval, aldus de krant.

Update: Adrien Trebel is out bij RSC Anderlecht. De Franse middenvelder deed het middenveld van paars-wit draaien. Het Laatste Nieuws laat weten dat Anderlecht wel een de transfermarkt zou kunnen opgaan. ‘Overigens is het niet uitgesloten dat Anderlecht deze mercato nog een middenvelder aantrekt’, zegt journalist Pieter-Jan Calcoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie