Benson (Antwerp): Ik verlang naar het gevoel van belangrijk te zijn

Benson (Antwerp): "Ik verlang naar het gevoel van belangrijk te zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 07:15vr 25-09-2020 om 07:15

Manuel Benson (23) staat voor het jaar van de doorbraak bij Royal Antwerp FC. Toen de dribbelvaardige winger na een goede voorbereiding echter geen echte kans kreeg van Ivan Leko, dacht Benson even aan een vertrek. Zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Ja, er waren een paar clubs geïnteresseerd en ik sprak ook met de directie. Ik zei hen: Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld in een club. Ik zit hier echt op mijn gemak. Alleen ontbreken de minuten. En ik zou liever bij een kleinere club spelen dan bij een grote op de bank zitten. Maar de directie was vrij duidelijk: Momenteel kan je niet weg. Dus zette ik het uit mijn gedachten", aldus Benson.

PEC Zwolle en Glasgow Rangers toonden interesse, maar een vertrek bij Antwerp lijkt nog niet voor meteen. "We zien wel. Zoals elke speler maak ik begin oktober met mijn manager een balans op. Met vijftig speelminuten is die voorlopig vrij negatief, maar je ziet dat het snel kan keren. En ik zeg het: ik zit hier chill. Alleen: dat gevoel van belangrijk te zijn, is wel iets waarnaar ik echt verlang", besluit Benson.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Benson blijven bij Antwerp?

(226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws