Antwerp-speler De Pauw op weg naar eerste interland: Lang op moeten wachten

Antwerp-speler De Pauw op weg naar eerste interland: "Lang op moeten wachten"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 23:45do 24-09-2020 om 23:45

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar Antwerp-speler Nill De Pauw staat voor zijn eerste interland. De dertigjarige middenvelder werd geselecteerd voor de nationale ploeg van Congo. Hij kan ook niet wachten om zijn eerste interland te spelen.

De Pauw speelde als jeugdspeler voor de nationale ploegen van België, maar een interland voor onze Rode Duivels kwam er nooit aan. Nu kan de in Kinshasha geboren De Pauw wel uitkomen voor Congo.

Dat kon ook eerder gebeuren. Hij werd in november 2019 geselecteerd toen hij nog voor Rizespor speelde. "Ik viel uiteindelijk af omdat er problemen waren met mijn papieren. Nu is dat allemaal in orde. Ik heb er lang op moeten wachten, maar ben blij dat ik er eindelijk bij ben", vertelt De Pauw in Gazet van Antwerpen.

Maar ook nu moet De Pauw toch vrezen dat hij misschien niet kan debuteren. "Nu maar hopen dat corona geen roet in het eten gooit. Ik hoop dat ik groen licht krijg van de club. Ik ga ervan uit dat de ­FIFA alles goed regelt en dat ik nadien niet in quarantaine moet", aldus De Pauw.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws