Standard potentieel tegen Fehervar in Europa League, 'Rode Foket' al uitgeschakeld

Standard potentieel tegen Fehervar in Europa League, 'Rode Foket' al uitgeschakeld

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 20:40do 24-09-2020 om 20:40

Voor Thomas Foket en Stade de Reims zit het avontuur in de Europa League er nu al op. Het slaagde er niet in om zich te kwalificeren voor de Play-Offs van het toernooi.

Stade de Reims moest voorbij Fehervar geraken om zich te kwalificeren voor de Play-Offs van de Europa League. De Franse club van Foket en Wout Faes, die aan de partij begonnen, was ook de grote favoriet tegen de Hongaarse topclub.

Makkelijk kregen de Fransen het echter niet. Stade de Reims kwam amper aan kansen en thuisploeg Fehervar had zelfs het meeste mogelijkheden om te scoren. Een doelpunt voor de reguliere speeltijd viel er echter niet, waardoor verlengingen (of strafschoppen) over de winnaar moest beslissen.

Ook tijdens de verlengingen kregen we geen doelpunten te zien, maar moest Stade de Reims net voor tijd wel met tien verder nadat Foket een tweede gele kaart kreeg. Strafschoppen gingen uiteindelijk voor een winnaar zorgen. Die werden gewonnen door de Hongaarse thuisploeg.

In de Play-Offs van de Europa League neemt Fehervar het nu op tegen de winnaar van het duel tussen Standard en Vojvodina, die momenteel aan de gang is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws